Vive la France - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Maurice Hoogendoorn - WaarBenJij.nu Vive la France - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Maurice Hoogendoorn - WaarBenJij.nu

Vive la France

Door: Maurice

Blijf op de hoogte en volg Maurice

06 Januari 2007 | Nederland, Groningen

Hallo!

Het vertrek nadert nu met rasse schreden. Gisteravond had ik een surpriseparty: echt heel gaaf! Dat betekent wel dat de reis naar Frankrijk nu heel dichtbij is gekomen.

Over vier dagen vertrek ik naar Grenoble, samen met Bertjaap. We vliegen 10 januari naar Genève en nemen daar de trein naar Grenoble. 15 januari begint het semester, dus we kunnen eerst nog even op adem komen. Vanaf dan hoop ik hier regelmatig foto's en berichten te posten, zodat je op de hoogte blijft van wat ik daar allemaal doe.

Groeten!

Maurice

• 08 Januari 2007 - 10:24

Cobie:

Hey Maurice,

laatste dagje ub, en nog twee dagen voor je vertrek. wat gaat het snel zeg...
    in elk geval veel plezier daar en geniet ervan!

• 08 Januari 2007 - 16:17

Jurrian:

Hey Maurice en Bert Jaap (hou het gewoon lekker bij een goeie site :-) )
    Allebei een heel leuke tijd gewenst in France! Ik kan jullie verzekeren dat het een toffe ervaring gaat worden.

• 08 Januari 2007 - 20:06

Henrieke:

Aaah heb t taartgevecht in de ub gemist... ;) Heel veel succes en plezier daar! xie jullie in maart!!

• 09 Januari 2007 - 08:46

Harm:

Nou, moi hè.

• 09 Januari 2007 - 22:44

Eva:

plus qu'un jour qui nous sépare..j'ai bcp envie de te voir demain! Et j'ai entendu dire que les mecs hollandais sont tres gentils et charmants. Et puis qu'ils ne racontent jamais des mauvaises blagues..Bon, a demain, gros bisou de ta marraine
    ps je suis plus cool que cette stupide Gaelle.

• 10 Januari 2007 - 18:35

Christel:

Hey maus,

Ik hoop dat je het naar je zin krijgt daar.
    Ik moet een bril. Ik ben vanmiddag (woensdag 10 januari) naar de opticien geweest. Ik krijg een groene. Ik hoop dat ie leuk staat.

Groetjes Chrissie!!!

• 10 Januari 2007 - 19:54

SijkeH:

Hey ,

Even een kort berichie,
    k hoop dat je heel aangekomen bent, en ik wens je een supermooie tijd toe.

'k Kijk in ieder geval zo af en toe wel eens effe op je weblog, ja??

Groetjes....

• 10 Januari 2007 - 20:52

Jurriaan:

Hey, veel plezier daar! Geniet van de bergen, en tot ziens!

• 15 Januari 2007 - 18:51

Annemarieke&Dorine:

Yo Mauriceh, ca va? Die c moet dus wel met een kronkeltje. Is het nog een beetje winter daar? Hier lopen de jonge eendjes alweer over straat. Belachelijk. Heel veel plezier daarzo!